Ad-aware Standard Edition 6,0 Review

Efter nedladdning Ad-aware 6,0 s 1.61MB installationsfilen, installation och konfiguration är en bris. Ad-aware 6,0 Standard Edition börjar nu med en praktisk statusskärm som visar objekt bort, totalt antal scanningar, objekt i karantän och objekt att ignorera. Tack vare, ett gränssnitt redesign, är programmet nu mycket intuitivt att använda. New to this version: finare kontroll över hur Ad-aware skannar systemet, inklusive möjligheten att berätta det att ignorera stora filer eller specifika kataloger och därmed undvika långa genomsökningar av din musik- eller fotobibliotek, till exempel. Det finns också en hög nivå för att uppdatera antispyware app med den senaste referensfilen.

Ad-aware innehåller också säkerhetsfunktioner såsom automatisk karantän och återvinna-bin lagring av borttagna komponenter som gör fil restaurering ett kick. Till exempel, om din favorit freeware app startar inte längre när du tar bort alla spionprogram från datorn, Ad-aware kommer enkelt återställa den saknade freeware spionprogram komponent.

Tyvärr, i vår informella tester, Ad-aware inte hitta så många spionprogram och andra störande program och spårning komponenter som Spybot Search and Destroy eller Pestpatrol. Av dem som den går att hitta, Ad-aware bort dem snabbt och effektivt.

Även Ad-aware 6,0 integrerade hjälpfil är inte lika detaljerad som vi skulle vilja, alla användare – fri och betalas – kan dra nytta av Ad-aware online-support forum och e-post teknisk support. Det finns ingen teknisk telefonsupport tillgänglig.

Ad-aware Standard Edition 6.0, Företag: Lavasoft, Pris: Gratis för nedladdning, betalda versioner börjar på US $ 26,95

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator