Arbor Gladiatorerna: Ruggedized Windows 10 tablett för arbetsplatsen

Företag som behöver distribuera Windows tabletter som kan stå upp till ovarsam hantering bör ta en titt på Gladius G1052C robust tablett från Arbor. Den 10,4-tums skärm gör denna tablett en bra storlek för fältarbete, och de två batterikonfiguration betyder att det kan pågå hela dagen och sedan några. Den externa batteriet är hot-swap, vilket praktiskt taget obegränsad makt med extra batterier.

Mer Windows 10

När ska jag uppgradera, Microsoft:? Mer än 75 miljoner enheter, FAQ: Du har frågor, fick Ed Bott svar, Review: Adjö, Windows 8, hej, Windows 10, Hur Windows 10 verkligen göra så här långt, bärbara datorer? tabletter uppgradera guide, Pushing min MacBook och iPad undan, Windows 95 lanserades för 20 år sedan

Den Gladius tabletten uppfyller MIL-STD-810G-standarder och kan motstå ett fall på fyra fötter. Det kan också hantera kraftiga vibrationer, stötar och utomhusbruk i extremt varma eller kalla miljöer. Detta håller tabletten säkert i nästan alla arbetssituation. Displayen är gjord av tålig Corning Gorilla Glass.

Arbor erbjuder en rad valfria kringutrustning för att hantera datainsamling och POS-funktionalitet. Dessa inkluderar en streckkod scanner, magnetremsa läsare, smartkortsläsare, GPS, och LTE. Skannrar och läsare gör Gladius tablett en särskilt bra passform för lager plikt, särskilt lagerstyrning.

CPU: Intel Celeron-processor N2930 quad-core 1,83 GHz, Display: 10,4 tum, 1024 x 768, tillval 800 NIT utomhus synlig display, minne / lagring: 2GB (tillval upp till 8 GB) / 32GB, Portar: USB 3.0, USB 2.0 , SD, dockningsport, Anslutningar: RFID, NFC, Wi-Fi a / b / g / n, Bluetooth 4.0, Kamera: 5MP, Batteri: Internt – 1880 mAh, extern – 2500 mAh (kan bytas under drift), Mått: 205 x 294 x 25 mm (8,07 x 11,57 x 0,98 inches)

Hårdvaru specs visar en tablett som är konstruerad för låg strömförbrukning

Arbor Gladius G1052C är tillgängliga på $ 1612, och G1052CS med utomhus synlig skärm börjar på $ 1828. Det är kan uppgraderas till Windows 10.

se relaterad

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Walmart säljer $ 100 tablett med gratis Windows 10 uppgradering, HP Pavilion x2: 2-i-1 redo för Windows 10, Dell att öppna Windows 10 bärbara försäljningen en dag för tidigt, fri övernattning frakt

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell