APM kan optimera biz agility, intäkter

Med teknik och Web 2.0 nu en integrerad del av företagen, är ansökan performance management (APM) allt mer avgörande för ett företags tillväxt och framgång, direkt påverkar inte bara intäkter, men även agility, innovation och varumärkeskännedom.

Enligt Blair Drenner, vice vd för affärsutveckling, Compuware s dynatrace division, företag över hela världen går från att bara vara bekymrad över att förhindra sina IT-system från att misslyckas, till krävande mer avancerade sätt att stödja performance management, särskilt när program är inblandade. Compuware, som tillverkar mjukvara som övervakar IT-prestanda förvärvade ansökan prestandaövervakning leverantör, dynatrace, i juli 2011.

Två trender slungades behovet av APM i företagens överlevnad på dagens marknad, Drenner sade i en intervju fredag.

Först finns det ökande teknikens komplexitet från början av e-handel, Web 2.0, moln och mobilitet, att ansöka ännu viktigare för företag och utbredda sina intäkter, sade han. Och dessa moderna applikationer lägga till, snarare än att ersätta befintliga arv, heterogena IT-miljöer.

“Så företagen spenderar mer pengar bara hålla sina lampor på, i stället för att innovativa och föra ut produkterna till kunderna snabbare”, sade han.

För det andra har organisatorisk komplexitet också dykt upp eftersom fler människor och företag avdelningar nu samordna och arbeta tillsammans för att utveckla, testa och köra olika applikationer i ett företag, tillade han.

“Så med dessa teknik och organisatoriska komplexitet, behöver du verktyg för att hjälpa till att samordna och hantera allt det där. Och du måste göra mer med mindre, eller om du ska vara ute”, sa Drenner.

Notera att APM var en av de snabbast växande marknaderna i service management, tillade han att han hade observerat företag globalt blir mer medvetna om behovet av att anpassa sig till dessa marknadsförändringar och “APM resonans mycket väl”, särskilt med asiatiska företag.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

APM broar företag, IT, Drenner upprepade att det är viktigt att fastställa sambandet mellan IT och affärer och APM kan hjälpa företag att säkerställa detta uppnås.

[Det finns] absolut en direkt korrelation mellan prestanda och stabilitet av en ansökan och intäkter, varumärke och smidighet för ett företag “, förklarade han.” Folk har talat om detta för en lång tid – gifta ansökan, teknik , bits och bytes för verksamheten.

Ju fler tjänster och intäktsgenererande aktiviteter flyttar till det, desto mer måste du relatera verksamheten till teknik. Och en viktig del som driver ett företags intäkter och varumärke är dess tillämpning.

Därför överbrygga IT- och affärskoppling gör det möjligt att ett företag ska vara smidig och svara snabbt för att lösa kundernas problem, sade han och tillade att detta också kommer att påverka den nedersta raden.

De flesta människor vet inte vad kostnaden är för en prestandaproblem [även om] det är bara några sekunder … Vi pratar verkliga intäkter inverkan eftersom deras produktens prestanda är stabil. Intäkterna ökar eftersom transaktioner är snabbare så att de kan hantera fler order, och det finns det inneboende värdet av varumärkeskännedom. Om något fungerar bra och är stabil, kommer kunderna att komma tillbaka till din webbplats, “honom noterade.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär