E-pass testet tar flyg

Testning av e-pass, som bär biometriska tekniker identifiering, kommer att genomföras vid San Francisco International Airport, liksom Changi Airport i Singapore och Sydney Airport i Australien. Testningen börjar söndag och fortsätter genom den 15 april med hjälp av Australien, Nya Zeeland och Singapore regeringar.

Detta test ger en viktig möjlighet att arbeta med våra internationella partner … införa en e-pass läsare lösning i slutet av hösten i år, “Jim Williams, chef för US-besök, en Homeland Security program, sade i ett uttalande.

Passen innehåller

Amerikanska diplomater, Australien och Nya Zeeland medborgare och Singapore Airlines tjänstemän är bland dem som har utfärdats e-pass. Dessa människor kommer också att genomgå normala procedurer vid internationella flygplatser.

Testet kommer att användas för att samla information för att hjälpa länder att utveckla sina respektive elektroniska pass, Department of Homeland Security sade. E-pass måste uppfylla de standarder som utfärdas av International Civil Aviation Organization.

Tidigare Department of Homeland Security genomfört tester på Los Angeles internationella flygplats och Sydney Airport, varefter den vidare fastställas tester behövdes.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, telekom, Chorus vinst stabil på NZ $ 91m på beslut koppar prissättning, Innovation,? Domino partners med Flirtey för pizza drönare leverans

Chorus vinst stabil på NZ $ 91m på besluts koppar prissättning

? Domino partners med Flirtey för pizza drönare leverans