Hur M2M och Big Data kommer att kombinera att producera dagliga förmåner

Medan Big Data har utvecklats till en av 2012 mest surr-värdig ämnen, en av de nästa stora surr ämnen – maskin-till-maskin (M2M) kommunikation eller “Internet of Things” – faktiskt kommer att göra Big Data även kraftfullare.

I detta videoklipp, Michael Cavaretta, teknisk ledare för prediktiv analys och data mining på Ford, ger ett exempel på hur kombinationen av M2M och Big Data kan producera utmärkta vardagliga fördelar inom en inte alltför avlägsen framtid.

Detta var klipp sköts som en del av bonusen täckning av webbplatsens Techlines händelse, “Big Data krossat – Hitta de datasignaler,” den 4 oktober 2012 i New York City.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta