10,1 “Dell Streak Pro med Android Honeycomb att slå butiker i juni

Dells 10,1 “, dual-core tablett kör Android Honeycomb skall ankomma i juni, enligt Slashgear. Mer information om Dell tabletten har dykt upp, tack vare en läckt bild av den kommande enheten.

Skiffer kommer att drivas av en 1 GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 T20 processor, och har dubbla kameror (en 2 megapixel främre kameran och en 5 megapixel bakre) och en 1280 x 800 pixlar. Andra specifikationer inkluderar Wi-Fi-anslutning, Bluetooth 2.1 + EDR, liksom ett urval av 16, 32 eller 64 GB flashminne, samt en SDHC-kortläsare.

Att sticka ut bland alla andra Honeycomb tabletter med liknande specifikationer som är tänkt att komma i sommar kommer Streak Pro finnas tillgänglig i svart, rosa, blått eller rött och har en borstad aluminium baksida. Tillbehör som en billaddare, en “produktivitet” docka och en hopfällbar lock med ett inbyggt tangentbord kommer att ingå in-box. Naturligtvis kommer Dell komma förinstallerad med Dells Stage 2,0 programvara – det skulle inte vara en Dell om det inte har bloatware. Prissättningen har inte tillkännagivits, men bör vara tillmötesgående som startdatum närmar sig.

Vad tycker du om Streak Pro?

[Källa: Slashgear och GoodeReader via Engadget]

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus