Gumdrop Drop Tech Designer serien skyddar din Apple iPhone 5

Förra året tog jag en titt på några robusta iPad och en av dem var från gumdrop. De skickade nyligen längs en av deras Drop Tech Series för iPhone 5 fall och jag ville dela några av mina erfarenheter med den. Dessa typer av fall är bra för dem som tillbringar tid utanför arbeta med sin iPhone eller har en aktiv livsstil där deras iPhone är utsatt för väder och vind.

Jag är inte ett stort fan av robusta fall som kräver mig att installera en separat skärmskydd så jag var glad över att se gumdrop Drop Tech komma med skärmskydd fäst vid den främre del av ärendet. Fallet kommer i två delar, den främre med skärmskydd har ett hårt plastskal. Den granskning enhet kom i ljusblått. Till skillnad från andra robusta fall jag har försökt det finns inte två hårda bitar som passar ihop. Framstycket täcker hela framsidan och sidorna.

Att hålla tillbaka på plats och säker, den gula (i detta fall) tjockt gummi bit passar över ryggen, runt sidorna, och i ett spår runt fronten för att säkert hålla den på plats. Gummimaterialet inte är klibbig som vissa fall som jag har försökt så att den passar lätt in och ut ur min ficka utan att samla massor av ludd och damm. Ryggen har åsar på baksidan och materialet hjälper dig grepp iPhone också.

Det är en hård plast svart ring som passar runt kameran öppning för att skydda kameran och lägga till lite stelhet i detta område. Det finns luckor i botten för 3,5 mm headset och Blixt-port och en på sidan för ringbrytaren. Distinkta bitar täcker strömbrytaren och volymknappar så att du enkelt kan styra dessa funktioner med fallet på din iPhone.

Den Gumdrip Drop Tech fall lägger mycket liten vikt till iPhone, men det tillför någon bulk. Detta bulk är bra för att skydda din iPhone, särskilt i hörnen där dropparna tenderar att ha mer allvarliga konsekvenser. Den integrerade skärmskydd verkar inte ha någon större inverkan på känsligheten hos displayen och hittills har varit fri från repor. Du kan plocka upp en gumdrop Drop Tech Designer serie fallet för $ 44,95. De finns i blått och rosa, gult och blått, orange och blått och lila och rosa. De har också standard Drop Tech Series i svart, rött och svart, och militärgrön för samma pris.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Kolla in min, bildgalleriet, visar gumdrop Drop Tech Designer fallet med min iPhone 5.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet