Kina smartphone transporter hit 118M

Kina upplevde ett uppsving i smartphone leverans inom 2011, visar en 175 procent spik från året innan, enligt en rapport.

China Daily rapporterade på tisdagen att den asiatiska ekonomiska jätten uppvisat en milstolpe när dess smartphone industrin slog sin sändning rekord när 118 miljoner enheter levererades under 2011, enligt de siffror som släpptes av Kina Academy of Telecommunication Forskning – den avdelning inom landets ministeriet för industri och informationsteknologi (MIIT).

Detta motsvarade en 175 procent jämfört med föregående år ökar, och var mer än det sammanlagda antalet smartphones som säljs i landet fram till slutet av 2010, tillade den.

Kina har tidigare identifierats av IDC som en av de bästa smartphone marknader som kommer att driva globala transporter. Analysföretaget uppgav att landet kommer att gå USA att ta över ledningen i smartphone transporter under 2012, medan Indien och Brasilien kommer också att göra de fem listan 2016.

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer