Acer ögon 5 procent enhet transporten tillväxt under Q2

Acer satsar på pekaktiverade bärbara datorer för att bidra till att stärka dess övergripande PC och tablett verksamhet under det andra kvartalet.

Enligt en Focus Taiwan rapport onsdag, företagets corporate president Jim Wong sade att han förväntar transporter av Acers notebook, netbook och surfplattor att förbli oförändrad eller öka med upp till 5 procent under andra kvartalet.

Detta kommer att vara en förbättring jämfört med 11 procent kvartal till kvartal nedgång sett under det första kvartalet, tillade han.

Wong sade pekaktiverade bärbara datorer förväntas stå för cirka 25 procent av Acers totala bärbara transporter under andra kvartalet, och det beräknade produktlinjen kommer sannolikt att bidra 30 procent till 35 procent av den totala bärbara transporter i slutet av 2013.

Företaget introducerade en serie av Windows 8-baserade bärbara datorer och tabletter tidigare denna månad som det såg ut att förbättra transporter och stärka sin bottomline, tillade rapporten.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus