Apple att kräva nya Apple klockappar vara infödd inför WWDC

Apple meddelade under helgen kommer det att kräva att alla nya watchOS apps för Apple Watch att vara infödd, aka fungera oberoende av en iPhone. Tillkännagivandet kom före sin WWDC konferens i juni.

I ett blogginlägg, Apple detalj senast den 1 juni 2016 visa att alla appar som skickas till App Store kommer att behöva byggas med watchOS 2 SDK – en programvara som lagt native app stöd i september 2015.

Detta betyder inte aktuella watchOS erbjudanden på App Store måste vara infödd, men eftersom konkurrensen i den smarta klockan utrymmet värms upp, kommer utvecklare måste vara konkurrenskraftiga. Inte bara gör det program smidigare, men sparar batteriets livslängd.

Native app stöd för Apple Watch är en stor sak, eftersom den bärbara fungerar som sin egen maskin, snarare än att behöva vara bundna till en iPhone. Det kan göra svåra situationer, som en körning, där telefonen inte behöver, smidigare med en Apple Watch på handleden.

Kritiker har kallat lanseringen av Apple Watch underwhelming. Apple kan använda WWDC att tillkännage större ändringar av Apple Watch, inklusive en ryktas hårdvara farthinder.

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: en bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet