Apple iPad händelse: Med siffrorna

Apple vd Tim Cook och andra chefer intog scenen på bolagets huvudkontor i Cupertino, Kalifornien för att tillkännage sina nästa generations tabletter, plus några fler bitar kvar från förra månadens händelse.

Vi förväntar oss att se, förutom den senaste iPad och iPad mini, släppte Apple Pay, under de kommande dagarna, tillsammans med den senaste Mac operativsystem för persondatorer, OS X Yosemite.

Vi kan även se lite mer Mac-baserad hårdvara till, sammanfaller med Yosemite lansering.

Under inlednings, bolagets ledning, bly ingenjörer, vice ordförande och nyckelpersoner delas ut de senaste siffrorna, från försäljning och transporter fram till ekonomi och andra figurer.

Här är vad du behöver veta

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

? Konstobjekt eller företag tablett, Apple ansikten produktcykel gåta, Vad är rätt (och fel) med den nya iPad Air 2 och iPad mini 3, iPad Air 2, iPad mini 3: Varför jag inte köper den ena, är Apple skojar ? iPads behöver inte vara stora iPhone, denna webbplats omdöme: Still guldmyntfoten för tabletter

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

30 dagar såg de flesta beställningar tagna av någon iPhone någonsin efter lanseringen av iPhone 6 och iPhone 6 Plus i september, 32 länder där iPhone 6 och iPhone 6 Plus kommer att vara i, med Kina kommer senare på torsdag på landets tre stora nätverk, 500 banker täcker Apple Pay i USA, inklusive Chase, Bank of America, Citi, och Barclaycard, 48 procent av alla kompatibla iPhones, iPads och iPod touch-enheter på iOS 8 på bara fyra veckor, 225 miljoner iPads sålts hittills ; 675.000 appar anpassade hittills för iPad, 2 iterationer av iOS 8 sedan den först lanserades. iOS 8.0.1 var en misslyckad uppdatering som dödade operatören och Touch ID för cirka 40.000 användare, men iOS 8.0.2 fast dessa problem och andra olösta frågor, 4 miljoner Macar som säljs i genomsnitt varje finansiell kvartal, med 4,4 miljoner sålda i juli fjärdedel

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

De senaste iPads