Elon Musk: Tesla Model S flottar, kan vara en båt för kort tid

Din $ 70.000 Tesla Model S är inte bara en prydlig bil med en stor skärm.

Web tecknare Matthew Inman älskar sin Tesla. Men liksom många stolta EV ägare och förespråkare, inte ens inser han “Magical Space Car” körs på fossila bränslen?

Tesla grundare och VD Elon Musk bekräftade i en tweet på söndag helelektriska modell S “flyter tillräckligt bra för att göra det till en båt för korta tidsperioder.”

Medan Musk inte rekommenderar att dra nytta av funktionen genom att gå till din lokala sjö, kom bekräftelsen efter en modell S kör genom en översvämmad tunnel i Ryssland. Det kan vara en trevlig säkerhetsfunktion för att hjälpa dig ur knepiga situationer.

Musk sade drivkraften kommer från Model S hjulrotationen, så bilen är inte bara död i vattnet.

Mysk, som är mycket frispråkig på Twitter, tillade: “Am fortfarande planerar att göra en sport sub bil som kan köra på vägar Precis ett sidoprojekt..” Han gav inte en tidslinje där den kan starta.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang

Microsofts Ballmer på hans största sorg, iPhone 5c, iPhone 5s: Apples planer, Shuttleworth: Ubuntu Edge var en “tidsmaskin, Bästa Android smartphones

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech, innovation, Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang, Collaboration; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har den “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Mer från webbplatsen