HP Enterprise Services förnyar avtal med GM

HP Enterprise Services sade på onsdagen att den vann ett flerårigt $ 2000000000 kontrakt för att hantera program och infrastruktur på General Motors.

GM och EDS, enheten nu kallas HP Enterprise Services, har en lång historia tillsammans går tillbaka 25 år eller så. GM: s inställning till IT är att lägga ut en stor del av dagen till dag förvaltningen av infrastrukturen via flera partners. Procter & Gamble och Shell har också liknande strategier.

Enligt den nya affären, tillhandahåller HP nätverk, arbetsplats, stordator management, applikationer och tjänster systemintegration för GM: s verksamhet runt om i världen. HP ger redan de flesta av dessa tjänster för GM.

Tjänsterna kommer att omfatta

HP-GM pakt förnyades ett år tidigare.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Stöd för stationära och mobila enheter, applikationsutveckling och tjänster för olika GM-funktioner såsom tillverkning, logistik och företagstjänster, En teknik färdplan för GM, nätverkshantering, säkerhet och videokonferenser.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand