Android tabletter slå ut Apple iPad mini grafik

Massor av;. Människor kan ha köpt Apples nya iPad mini, men det betyder inte att de köpte den bästa 7 “tablet När det gäller skärmen, grafik expert Raymond M. Soneira, vd för Display, fann att de två mest populära 7 “Android tabletter, Amazon Kindle Fire HD och Google Nexus 7, hade bättre skärmar.

Efter att ha kört en omfattande serie av Display s Mobile Display Technology Shoot-Out tester Soneira fann att medan “iPad mini är verkligen en mycket kapabel liten tablett, men det följer inte i Apples tradition av att ge den bästa bildskärmen, eller åtminstone en stor display. – det har bara en mycket kapabel skärm Vad mer, visar på befintliga mini tabletter från Amazon och Google överträffa iPad mini i de flesta av våra Laboratorietester “.

Varför inte iPad mini mäta upp? Enligt Soneira analys “En del av detta beror på begränsningar inom iPad produktlinje, och några realistiska begränsningar displayteknik och kostnader, men mycket av det beror på ett antal dåliga val och kompromisser.”

Specifikt, “Många människor väntade en Retina Display som den nya iPad 3, men det skulle ha krävt en 326 bildpunkter per tum display med mer än 4 gånger skärmytan av iPhone 5. Det är för närvarande uteslutet för både kostnad och tillverkningsvolym och avkastning eftersom det skulle behöva vara lågtemperatur polykisel. med tanke på att Apple har fastnar med antingen 1024×768 eller 2048×1536 iPad skärmar för kompatibilitetsskäl, som innebar att iPad mini skulle vara 1024×768 med 163 bildpunkter per tum. Men det är nu anses vara ganska i underkant, särskilt med tanke på att 199 $ Amazon Kindle Fire HD och Google Nexus 7 båda har betydligt skarpare skärmar med 216 bildpunkter per tum. Så Apple, uppfinnaren av Retina Display marknadsföring, har nu en betydande konkurrens underskott på denna fråga. ” Hoppsan!

Eftersom iPad mini, på $ 329. kostnader considerablly mer än någon av de Android tabletter, bör köpare noga överväga om mini är verkligen värt extra pengar. För mig, Nexus 7 är nu, mer än någonsin, ett bättre val.

Dessutom, “Apple kunde ha avgjort iPad mini skärmupplösning på samma sätt som det gjorde för iPhone 5 – helt enkelt ha äldre program som körs letterboxed i en högre upplösning, som skulle ha varit ett bra sätt att ge en högre bildpunkter per tums skärm. ” Av någon anledning, inte och Soneira inte vet varför, Apple inte gjorde det. Hade de gjort det, skulle detta ha ökat iPad mini text visuell skärpa.

IPad Mini föll också kort av märket när det gäller att visa video. “På iPad mini 16: 9 innehåll ses letterbox med endast 1024×576 upplösning, som blir ganska nära Standard Definition video i stället för äkta HD 1280×720 video på de flesta andra mini tabletter som Amazon Kindle Fire HD och Google Nexus 7. mycket bättre skärmupplösning val för iPad mini skulle ha varit 1280×960, eftersom det då kan leverera äkta HD-videoinnehåll, tillfredsställande Letter för äldre 1024×768 Apps. ”

En annan stor svaghet med alla små tabletter är hur de reflekterar ljus ofta sina skärmar. Soneira förklarade: “skärmar på nästan alla tabletter och smartphones är speglar nog bra att använda för skönhetssalonger ….. Så låg reflektans är mycket viktig för att bestämma verklig bildkvalitet, särskilt på de mindre och mer bärbara tabletter.”

Trevlig iPad mini Apple, men jag håller min Nexus 7, Apple säljer 3 miljoner iPads, iPad Mini tabletter i första helgen, iPad mini och 4: e generationen iPad: första intryck översyn, iPad mini kostar $ 329 att köpa, men kostar Apple endast $ 188 att bygga, iPad mini: En dålig apple i företaget rymden, iPad mini är mer än bara summan av dess hårdvara

Oturligt nog för Apple-fans, Kindle Fire HD och Nexus 7 båda göra mycket bättre än Apple gör med det här problemet “även på deras låga prisklasser, men iPad mini kommer med en ovanligt hög reflektans – den reflekterar 53 procent mer omgivande ljus än Nexus 7 och 41 procent mer än Kindle Fire HD. Detta är en annan dåligt val och en annan betydande konkurrens underskott. ”

Summan av kardemumman är att iPad mini display är helt enkelt inte bara sämre än Kindle Fire HD och Nexus 7, det är en mycket sämre än någon Android tablett. Detta är oroande för Apple att misslyckas på en “passar och polera” fråga. Vanligtvis, rengör Apple upp golvet med sin konkurrens med sin produkts utseende, men inte den här gången.

När Kindle Fire HD och Nexus 7, i en tidigare studie Soneira imponerad av båda tabletterna. “Denna andra generation av 7 tums tabletter har resulterat i imponerande förbättringar i bildkvalitet, nu rival de mest framgångsrika och dyraste storformats Tabletter, inklusive den nya iPad.” Men vid dagens slut, den “Kindle Fire var avgörande vinnaren av dessa två ledande 7 tums tabletter. Det är mycket bättre än iPad 2 och nästan lika bra som den nya iPad i total bildkvalitet och färgåtergivning.

 Berättelser

Hårdvara, medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment, Apple, Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna, Apple, hur man kan titta Apples iPhone händelse lever idag, Apple, Bye, bye ruttna apps: Apple syftar till att städa upp app Store

Medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment

Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna

Hur man titta på Apples iPhone händelse lever idag

Bye, bye ruttna appar: Apple strävar efter att rensa upp i App Store