75% av företagen har “Ta din egen enhet politik. Vad det betyder. (diagram)

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Unwiring din Enterprise med SAP: Mobile Industry Strategy, Trender och lärdomar (ett kundperspektiv), “var namnet på webbsändn medarrangör av SAP Community Network och SAP EcoHub lagen i morse.

Bland talarna fanns Andrew Borg, mobil analytiker med Aberdeen Group, Dan Ortega, senior chef för mobilitets marknadsföring på Sybase, och Praveen Gautam och Kathy Murino, som är både tekniska direktörer vid Tellabs, som jag har bloggat om tidigare, använder Sybase Unwired Platform (SUP) att mobilisera sina SAP program och påskynda sina lagerarbetare.

Det fanns en mängd fascinerande data och Q & A diskussion presenteras med överflöd av diabilder (49, för att vara exakt). Om du vill lyssna på webbsändningen och / eller ladda ner alla bilder, vänligen gå här och klicka på “Starta presentation.

Nedan är min UTalkTooMuch 500-ord eller mindre webinar sammandrag

– Ta med din egen enhet? Det är verkligt. Nästan tre fjärdedelar av företagen tillåter personalägda smartphones och / eller tabletter som ska användas i arbetet, enligt Aberdeen uppgifter (blandning av slutet av 2010 och 2011 undersökningar). En fjärdedel ge de anställda en lista med tillåtna devi

#NAMN?

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Företagen måste planera för denna mångfald genom att välja en plattform som kan hantera det. Tyvärr har de inte ännu: medan 80% av företagens smartphones är ordentligt hanteras endast 30% av tabletter, enligt Borg. Det är ett problem eftersom tabletter är mer benägna att ha känsliga företagsdata.

– Rörlighet har flyttat utanför Hype fasen av Gartners Hype Cycle med riktiga, ROI-producerande implementationer. Dessa företag, alla Sybase / SAP-kunder, använder rörlighet på många olika sätt att förändra sina processer: P & G, Halliburton, Cox kommunikation

#NAMN?

Vi tittade på en hel del leverantörer som spelas i antingen program eller mobilhantering “, säger Gautam.” När vi tittade på Sybase, vi fick upphetsad, eftersom SUP och Afaria tillsammans ger en plattform som du behöver för att lyckas i rörlighet.

Använda SUP att distribuera SAP på en iPad, har Tellabs kunnat påskynda godkännanden i sin leverantörskedja med 66%. De arbetar på att få liknande kapacitet till sina BlackBerry-användare.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär