Amazon lanserar online-marknaden i Indien

Amazons nyligen lanserade indiska webbplats kommer att ge återförsäljare tillgång till företagets tjänster uppfyllelse, som tillåter kunder att betala för varor efter att de har levererats.

I ett uttalande på onsdagen, meddelade bolaget lanseringen av Amazon.in, med över 7 miljoner tryckta böcker som spänner över 200 kategorier och över 12.000 engelska och hindi filmer och TV-program.

Till skillnad från Amazon platser i andra länder, är platsen helt för tredjeparts säljare, enligt en denna webbplats rapport. Den indiska webbplats kommer inte att sälja Amazon eget lager på grund av, landets förordningar, begränsa Multi återförsäljare från att sälja sina egna produkter på nätet, noterade det.

Istället kommer Amazon att fungera som en uppfyllelse medel för hundratals säljare över hela Indien. Säljare kan skicka sina produkter över hela Indien från bolagets uppfyllelse centrum ligger i utkanten av Mumbai, varifrån de är förpackade och sänds ut av Amazon.

Amazon Indien vice vd Amit Agarwal syftar till att utveckla platsen till en betrodd försäljningskanal för återförsäljare via skalbar, pay-as-you-go tjänster uppfyllelse, och obegränsat antal virtuella hyllutrymme.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser

Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Amazon, Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser, Smartphones, Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar, e-handel, Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid