Apple Watch: Officiell batteritid uppgifter

Några av de största frågetecknen att hänga över Apple Watch har varit relaterade till batteritid. Ända sedan Apple låtit meddela att enheten skulle behöva en daglig laddning, har människor varit orolig att Apple Watch inte skulle kunna hålla jämna steg med sin dag.

Apple Watch

denna webbplats granskning: En vacker, fet klocka, med komplikationer, Apple sätter ribban högt för smartwatches på första försöket, Hidden port för Apple Watch kan användas för att ladda det, kanske mer, 7 tips och tricks för att få ut mesta möjliga av din nya Apple Watch

I ett försök att svara på några av frågorna och lindra oro i samband med batteriet, har Apple publicerat några data. Datainsamlingen gjordes med “förproduktions Apple Watch och programvara parat med en iPhone med förproduktions programvara.”

Enligt Apple testning, har Apple Watch “hela dagen” batteritid. I Apples universum, “hela dagen” i detta fall innebär 18 timmar (folk i marknadsföring antar att du sover 6 timmar per dag). Under dessa 18 timmar en Apple Watch bäraren kan utföra

90 tidskontroller (vardera 4 sekunder lång), emot 90 anmälningar, 45 minuter av app bruk, 30-minuters träning med musikuppspelning från Apple Watch via Bluetooth och hjärtrytm övervakning

Detta, enligt Apple, är en typisk dag.

När det gäller laddningstider, Apple hävdar Apple Watch kan laddas 0-80 procent i 1,5 timmar, eller 0 till 100 procent i 2,5 timmar.

Äpple

Apple har även publicerat batteridata för enskilda uppgifter

Ljuduppspelning: 6,5 timmar parat med en iPhone med förproduktions programvara med musikuppspelning från Apple Watch via Bluetooth, Watch testet. Upp till 48 timmar, baserat på kontroller 5 tid (4 sekunder) per timme, Taltid:. Upp till 3 timmar parade till en iPhone, workout testet.. Upp till 7 timmar med en träningspass aktiv och pulssensorn på, reserv~~POS=HEADCOMP: Om batteriet blir för låg, växlar Apple Watch automatiskt in Power Reserve-läge och kommer att fortsätta att visa tiden i upp till 72 timmar.

Så det verkar som det bästa scenariot är att du kan få cirka fem dagar av Apple Watch innan batteriet är dött (två dagar för att använda den som en klocka, och ytterligare tre dagar för att använda den som en klocka när det är i reservkraftläge). Värsta fall, blåsa batteriet i tre timmar att göra röstsamtal och sedan Apple Watch förvandlas till bara en klocka.

Apple Watch batteriets prestanda uppgifter baseras på testresultat med hjälp av 38 mm Apple Watch. Apple hävdar att 42mm Apple Watch “upplever vanligtvis längre batteritid”, men ger inga uppgifter om hur mycket längre det kan gå till. Jag kommer att anta att eftersom Apple inte har visat den skillnaden att batteritid skillnaderna mellan de två storlekar är inte så stor.

Så, allt hänger på en fråga: Har du arbeta hårdare och längre än batteriet i Apple Watch?

Apple Watch, i bilder, Tekniska specifikationer: Apples nya MacBook, Apples nya MacBook sätter en $ 79 prislapp på USB-portar, Apple Watch: Saker som vi behöver veta, Apple Watch: Här är fem affärsmodeller det kommer att störa, utvecklare får Android Wear att arbeta med iPhone

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus