Ciscos nya inriktning lönar sig för Q2

Nätverksjätten Cisco rapporterade ett bättre än väntat fiscal andra kvartalet, och sade att dess förnyat fokus har gett resultat.

Cisco rapporterade skatte andra kvartalets vinst på US $ 2,2 miljarder eller 40 cent per aktie, på inkomsterna av US $ 11,5 miljarder kronor. Non-GAAP resultat var 47 cent per aktie.

Wall Street letade efter resultatet av 43 cent per aktie på intäkt av US $ 11,23 miljarder dollar.

I ett uttalande, Cisco vd John Chambers var optimistisk om bolagets utförande. “Vår verksamhetsinriktning fortsätter att ge positiva resultat – vi träffade vår miljarder dollar kostnadsminskningar fjärdedel tidigt -. Och vår pågående innovation gör att våra kunder att lösa sina affärskritiska behov Du kommer att fortsätta att se en fokuserad och aggressiv Cisco”, sade Chambers .

Vi verkar också få en allt större andel av våra kunders totala utgifterna på IT, vilket framgår av vår omsättningstillväxt jämfört med många av våra kollegor och konkurrenter “, sade han, Cisco verkar bli allt på bekostnad av andra, Total produkt order ökade med 7 procent under det andra kvartalet, jämfört med ett år sedan, Cisco avslutas fler erbjudanden eftersom det har brutit ned produktsilor, “den nära takten i branschen när det gäller ledningen av försäljningsorganisationen är nästan dubbelt så hög när vi pratar om affärs teknik och affärs budget kontra bara IT budgetar “, sade han, Unified computing System (UCS) försäljningen ökade med 91 procent från ett år sedan,” vi lade 1786 nya UCS kunder i Q2, vilket innebär att totalt 10.763 “, sade han, USA: s intäkter var 54 procent av omsättningen, med Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland står för 29 procent, Asien, Kina och Japan var 17 procent av omsättningen, Enterprise inkomster ökade 7 procent procent från ett år sedan.

På ett konferenssamtal med analytiker, Chambers gjorde följande punkter

Med siffrorna

Via webbplatsen USA

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Cisco avslutade kvartalet med 46.700 miljoner US $ i likvida medel, Företaget genererade US $ 3,1 miljarder kassaflödet under andra kvartalet, Dagar av kundfordringar för andra kvartalet var 31 dagar, lageromsättning var 11,1 under det andra kvartalet, upp från 10,6 under samma kvartal för ett år sedan.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow