ConnectUp fixar svaga sociala medier anslutningar för att utöka ditt nätverk

Vi är hyper-ansluten, men underkommunicerats. Många människor inser inte att deras nästa transaktion – försäljning, remiss, hyra eller produktrecension – är dolt i deras befintliga nät, ConnectUp.

Vi har blivit “tondöv” till anslutningar på sociala medier eftersom det är för mycket buller, men vi samlar anslutningar som hedersmedaljer.

När vi vill utnyttja våra affärsförbindelser, märker vi att Linkedin, Facebook och andra sociala nätverk jättar har skärpt sitt grepp om api. Människor har svårt att få tillgång till sina egna affärsförbindelser.

ConnectUp strävar efter att bli en enda kontaktpunkt för social och relationsbyggande. Kontakt kommunikation och uppsökande plattform gick till beta i januari 2015 och lanserades i juni,. ConnectUp

Åtta sociala nätverk värda en närmare titt, Tsu introducerar “öppna webben” för att öka royaltybetalningar för virusinnehållsskapare, sex sociala nätverk för företag, Edgee ger innehåll rikedom berättande, säkring och skapande

San Francisco baserad start-up vill göra det möjligt för människor att återfå kontrollen över sina kontakter och kommunicera bättre.

Den har för avsikt att återta förlorad mark i sociala medier anslutning drop-off.

Tjänsten och app tillåter människor att hantera alla sina kontakter i en enda tjänst.

Den syftar till att lösa problemet med “att vara ansluten till alla och kommunicera utan ett”.

Sociala nätverk nuvarande problem för användare när de avancera sina egna kommersiellt fokuserade dagordningar. Detta leder till förlust av kontroll över personliga kontakter och massor av “brus” från erbjudanden, reklam och skräp;. ConnectUp

Företagsanvändare kan tycka att det resulterande låga avkastningen från sociala medier kan vara skadligt för den nedersta raden.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Detta verktyg gör det möjligt för användare att kringgå låga resultat kanaler och ansluter direkt via mobil text eller e-post.

ConnectUp partnerskap med marknadsundersökningar företag InsideView innebär att användarna kommer att kunna förbättra vad de vet om en kontakt med data i realtid instrumentpaneler.

Du kan importera data från Yahoo !, Outlook.com, Gmail, Facebook, Linkedin, AOL, Mac, Outlook, Office 365 eller en CSV-fil.

Big data inbegriper mosa upp företagsdata med offentliga data för att förbättra realtidsrapportering och prediktiv analys. I denna specialfunktion, hemsidan och elaptopcomputer.com förklara hur företag kan komma igång och göra bra beslut om big data.

Filtren det möjligt för mig att rikta grupper av anslutningar med SMS eller e-post.

Analytics instrumentpanelen visar vilka meddelanden studsade, eller öppnas.

“Vi är alla hyper-ansluten personliga och affärsmässiga sociala medierna. Men många studier pekar på en enorm drop-off i effektiviteten i sociala medier som ett organiseringsverktyg”, säger Rob Garcia, Chief Product Officer på ConnectUp.

Med InsideView är den information du behöver veta om dina kontakter och deras företag förs direkt till dig, i din ConnectUp app.

Inget behov av tidsödande forskning. “, Säger Heidi Tucker, VP för Global Alliances på InsideView.

Förlänga en personlig touch i rätt tid till rätt person gör hela skillnaden i att få andra att tänka på dig.

Kommunicera mer effektivt kan skära genom likgiltighet vi känner till som vi samlar in fler och fler sociala kontakter till våra listor.

 innehåll

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport