Dell äventyr börjar igen, dag 1

Jag är för närvarande ut ur mitt kontor delta i en släktträff i New Jersey. Som man kan förvänta sig, är detta den tid då min Dell laptop har beslutat att dö. Det kommer inte att starta. Skärmen är svart och ingenting händer. Jag har inte uppdaterat hårdvara eller mjukvara och så har jag ingen aning om vad som orsakade den. Maskinen har inte tappats eller missbrukas.

Jag har skickat ett meddelande till Dells support och de har gett mig ett förfarande för att se om vi kan ta reda på vad som har hänt.

Detta kan innebära att jag inte kommer att lägga på måndag

Uppdatera på måndag.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Jag är tillbaka på mitt kontor och arbetar på min Mac. Det är bra att ha backup maskiner när problem uppstår.

Jag fann att E-postsupport verkar ha fungerat ganska bra. Medan jag var på väg, folket på Dell skickade några diagnostisk procedur i ett meddelande. Jag sprang genom sitt förfarande och skickade ett meddelande tillbaka berätta om resultatet. De bestäms vad den troliga orsaken till mina datorproblem var och hade delar skickas ut. Jag väntar att höra från en Dell service rep gång efter delarna anländer.

Jag ska låta dig veta hur det går.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst