Distribuera tabletter på arbetsplatsen: inte avskriva pennan

Tabletten förankrad i miljontals hem och går nu in i arbetslivet. Det började med arbetare föra dem på egen hand och nu företag börjar distribuera dem till de anställda. Tabletter har fördelar jämfört med andra datorenheter, inklusive pennan alternativ som sällan nämns av dem distribuera dem.

Digitala pennor går bra med skiffer, åtminstone de lägger till en ny dimension till andra fördelar med tabletten. Med hjälp av en penna med en tablett är lika naturligt som att använda en penna med papper, men håller allt digitalt med alla de fördelar som kommer med det.

Medan penna användning är inte för alla företag, är det ett misstag att bortse överväger dem för tablett distributioner. Pen alternativ är tillgängliga för alla tre tablett plattformar gör det värt att överväga oavsett vad tabletter sätts in.

Det finns många tredjeparts pennor för iPad, från enkla kapacitiva modeller med stora, porösa tips till andra med skriv tips som standard pennor. Om Android tabletter som är införlivas, Samsung Galaxy Note skiffer har pennor integreras i sin design. Windows 8.1 har penna stöd i varje aspekt av drift och känns bäst för tablett program i företaget.

Det handlar om alternativ

BYOD politiken, New Tablet Inköp Checklista, Microsofts senaste mobila plattformar föra tillbaka mer företagsvänliga funktioner, hantera inflödet av Apple-enheter på arbetsplatsen

Varför ska IT-avdelningar överväga att erbjuda penna stöd med tabletter? Helt enkelt, det är en annan aspekt av tablett användning som kan utnyttjas av arbetare och företaget fördelaktiga sätt. De flesta arbetare sannolikt inte har använt en penna med en tablett, men med exponering mot den nytta de kan värma till att använda den på kort tid.

En av de grundläggande funktionerna en penna öppnar upp är att göra anteckningar i bläck. När du tänker på att ta handskrivna anteckningar som du förmodligen tänker på chefer i styrelserummet klottra på skärmen. Med tabletter ekonomiska som de någonsin har varit, bör den bilden omfatta anställda på alla nivåer.

De som ansvarar för driftsätta tabletter ska förstå fördelarna digitala handskrivna anteckningar har över både maskinskrivna anteckningar och traditionella papperslappar. Först och främst, är förmågan att söka digitala handskrivna anteckningar kraftfull. Notes behöver inte konverteras till digital text, kan bläcket sökas direkt. Det innebär att du kan alltid hitta information som behövs på ett ögonblick. Försök att med dessa högar av papper anteckningsblock.

Lika viktigt är att handskrivna anteckningar kan säkerhetskopieras automatiskt till stora moln lagringstjänster. Inget mer att förlora den viktiga papper. Med alla anställda anteckningar i molnet innebär att de inte går förlorade när arbetstagaren lämnar företaget. Alla projekt anteckningar sparas oavsett vad som händer i arbetskraften.

Penninmatning kan vara användbar för många arbetsfunktioner. Detta gäller för alla uppgifter som innebär tablett användning samtidigt gå runt en arbetsplats. Lagerfunktioner kommer att tänka i detta avseende. Arbetstagare som deltar i inventering kan också använda pennan för att göra det lättare. Det finns många situationer i företaget där med hjälp av en penna vettigt.

Det är inte att säga att en penna är alltid bättre än att använda ett tangentbord med en tablett. Ibland med hjälp av en tablett genom beröring är det bästa sättet att gå.

HP Envy x2 revisited 45 dagar, HP Envy x2 snabb take: Bra laptop och stor tablett, HP Envy x2 för $ 525: Jag var tvungen att köpa en till det priset, Asus Transformer Book T100: En vecka i, Asus Transformer Book T100: Första intryck, Asus Trans T100 kallar mitt namn, Asus Transformer Prime: Perfekt för affärsresor (original), Vad jag vill: Asus Transformer Prime kör Windows 8

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Det är värt att överväga alternativen när man planerar att distribuera tabletter i företaget. Detta inkluderar att tillåta anställda att använda pennan när det känns bäst. Att bortse från möjligheten kan inte vara i företagets bästa intresse.

De funderar på att föra en tablett för att arbeta i BYOD situationer bör tänka på pennan, också. Det sträcker sig vad som kan göras med tabletten, så varför begränsa sig?

Ytterligare tablett täckning

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet