Apple Watch: En sak måste få rätt att bli bäst

(Äpple)

Apple Watch

denna webbplats granskning: En vacker, fet klocka, med komplikationer, Apple sätter ribban högt för smartwatches på första försöket, Hidden port för Apple Watch kan användas för att ladda det, kanske mer, 7 tips och tricks för att få ut mesta möjliga av din nya Apple Watch

Smartwatches ränte folk, men de har inte satt marknaden i brand. Apple Watch kommer att ha en bättre chans än de flesta smartwatches locka köpare, men för att verkligen ta fart, kommer Apple måste göra sin Watch handtag talinmatning nästan perfekt.

Funktionerna i Apple Watch som har visats av verkligen ser bra ut. Den dynamiska startskärmen av klockan och den digitala Crown är unika och talar om Apple innovation.

6 tänkbara användningsområden för Apple Watch i företaget, Apple Watch “tända” globala Smartwatch marknaden i år: Strategy Analytics, Innan Apple Watch: En historia av smartwatches, i bilder

Efter att ha ägt ett antal smartwatches har användarupplevelsen varit densamma för var och en. Den första veckorna klockan är väldigt cool, slitna varje dag där det är ett litet fönster i en smartphone.

På ytan verkar det lämpligt för anmälningar på Smartwatch för att visa inkommande textmeddelanden och e-post. Telefonen kvar i fickan eller väskan, och klockan blir det primära systemet anmälan.

Problemet är, efter bara några veckor nyttan av Smartwatch vänder sig till irritation. Det är på grund av oförmågan att exakt svara på dessa anmälningar som kommer in på klockan. Bristen på ett tangentbord av något slag på klockan innebär att det finns bara två sätt att hantera meddelanden som kommer in.

När ett snabbt svar kallas för många smartwatches och Apple Watch kommer att arbeta på samma sätt, har ingång genom att tala in klockan. Knacka svar på klockan och talar svaret. Det låter enkelt, men eftersom det är på smartphones, är tal inträde hittills inte tillräckligt exakta.

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: en bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

På smartwatches Jag har använt, har enheterna ofta misstolkas talet och producerade oanvändbara svar. Oftare än inte detta slutade med att använda andra sätt att hantera svar på meddelanden: dra telefonen ur sitt hidey hål och knacka svaret på tangentbordet.

Detta visade den enkla processen att svara på meddelanden i en tid odåga. Mixtra med Smartwatch genom att tala in det läggs ett extra steg över bara dra telefonen ur och skriva svaret. Bara några veckor efter att få en ny Smartwatch, slutar upp att få sätta på hyllan och jag gå tillbaka till att använda telefonen som jag gjorde innan.

Detta är hindret mot Apple Watch, som tar emot anmälningar och svara på dem kommer att vara den primära funktionen på en dag-till-dag. Att ha en hel del program som gör coola saker kommer att vara en fördel jämfört med konkurrerande produkter, men i det dagliga användning som kommer inte så mycket. Smartwatches är inte avsedda för ägarna att sitta och använda dem för länge, faktiskt batteritid inte kommer att tillåta dem att användas på det sättet.

Smartwatches är först och främst anmälningssystem, och de skall göra det möjligt att göra nästan felfria svar genom tal. Dra telefonen för att svara blir gammal mycket snabbt, och Apple måste få denna rätt för att undvika irritation faktor. Annars, som smartwatches som kom före, kommer Apple Watch hamna på hyllan efter köpet för många köpare.

se relaterad

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet