Box stärker säkerheten och synlighet med AT & T, intron metadatamallar

SAN FRANCISCO – Eftersom det förbereder sig för sin offentliga debut på Wall Street snart är Box intensifiera marknadsföring spelet att marknadsföra sig som en fullvärdig företag samarbetsplattform jämfört med bara en annan moln lagring skåp.

Box: Hur Aaron Levie och hans barndomsvänner byggt en $ 2 miljarder företag

Uppackning Box: den ökända, och oundviklig, hoppa över start klippan, uppackning Box: växa upp entreprenörer, Efter månader av spekulationer, Box filer för IPO

“Många tror fortfarande av oss som fortfarande levererar företaget fil sync-och-aktie” erkände Whitney Bouck, vice vd för marknadsföring på Box. “Men det är inte där alla värdet är. I själva verket borde alla göra det här. ”

På BoxWorks 2014 på torsdag morgon, Bouck sade att Box plattform kokar nu ner till följande fyra pelare: core samarbete, styrning, automatisera processer (via Workflow, introduceras på onsdag), och avancerad säkerhet.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

“Innehållet är en av våra viktigaste affärstillgångar,” belägen Bouck “Det representerar de val du gör, de produkter du säljer, och det kan även vara den produkt du säljer.”

Längs dessa linjer, Bouck presenterade metadatamallar för att möjliggöra avancerad sökning över Box plattform, köra mer konsekvens och “upptäckbarhet” för liknande innehåll som lagrats på Box.

På onsdag, öppnade Los Altos, Kalifornien-huvudkontor företaget sin årliga försäljnings toppmöte med en rad nya produkter som utformats för att reformera affärsprocesser i molnet helt och hållet.

Box för industrier, till exempel, är riktad mot ett dussin vertikaler från energi till tillverkning för att påskynda innovation oavsett bransch. Box vill skräddarsy molnbaserade samarbetsverktyg från industri baserad på specifika möjligheter via branschspecifika program, genomförande och domänexpertis – allt som ska byggas ovanpå och drivs av Box-plattformen.

“Innehållet är en av våra viktigaste affärstillgångar,” belägen Bouck “Det representerar de val du gör, de produkter du säljer, och det kan även vara den produkt du säljer.”

Men trots att en av Box mest tippad egenskaper som ett företag-grade molnlagringsplattform certifierad för vård och juridiska frågor, säkerhet var märkligt frånvarande från onsdagens diskussion. Företags chefer, följs upp under en presskonferens, efter öppnandet keynote, skulle lovande säkerheten vara front och center på torsdag.

Bouck ursäktade vidare att säkerhet “inte komma ut så klart” på onsdag, börjar genom att införa Information Rights Management, en serie av behörigheter för centraliserad kontroll över konfidentiellt innehåll på någon enhet via “först visning” och “först ekosystem.” Dessa beteckningar syftar till att minska risken för dataläckage genom att säkerställa innehåll delas via smarta länkar kan inte redigeras eller ens ner från Box moln.

Användarna kommer också att kunna definiera hur specifika dokument och information är tillgängliga för visning och redigering för reglerade tidsperioder via Box Retention Management.

Planerad att rulla ut i slutet av året, kan dokument som lagras i ruta nu betecknas som skivor, vilket innebär att alla filer taggade med en lagringspolicy inte kan tas bort permanent från Box. Men administratörer IT kan också ställa in lagringsperioder som styr hur länge dokument sparas på Box med möjligheten att automatiskt arkivera eller radera filen i slutet av dessa tidsramar.

Box också öka kors företag synlighet och förbereder sig för nya säkerhets- och Event Management (SIEM) integrationer med HP och Splunk.

Förbättring på Box befintliga verifieringskedja för delat innehåll, Bouck sade rapporteringsfunktioner kommer att omfatta synlighet om de anställda uppmanas att samarbeta i mappar på Box instanser som ägs av en partner eller kund.

Box shoring upp sin plattform övergripande genom en ny integration med AT & T Växla och NetBond för molnbaserade företags arbetsytor och virtuella privata nätverk, respektive.

Abhi Ingle, Senior Vice President för avancerade lösningar på AT & T Mobility och Business Services, påpekade att kunderna älskar arbetsflöde och smidighet utlovats av moln och mobil. “Men de alltid känna att de handel utanför mot säkerhet, kontroll och synlighet” Ingle klagade.

Använda NetBond kommer Box kunder kunna använda Box plattform som om det vore på sin egen företagsnätverk. Växla tar BYOD frågor ett steg längre, så Box användare att hantera Box mobilappar och samtidigt kunna få tillgång till innehåll (dokument, etc.) lagras på Box utan att behöva lämna Växla.

Både AT & T-Box integrationer är planerade att lanseras under 2015.

Bild via The Box Blog

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar