Kreativa uppsättningar S $ 100.000.000 mål för Singapore

Våra intäkter just nu handlar om S $ 25.000.000 (US $ 14.700.000) per år i Singapore “, säger Creative ordförande och VD Sim Wong Hoo.” Vi har ett mål av S $ 100.000.000 (US $ 58.800.000) som skall uppnås inom de närmaste år.

För att nå detta mål är Sim räknar hälften av de en miljon hushåll i Singapore utgifterna S $ 200 (US $ 118) på Creative produkter vardera.

Vi ger kanalerna, återförsäljarna detta mål. Ingenting kommer att stoppa oss “, tillade han.

Sim satsar på sin höga profil i ö-staten att sälja fler produkter och har också förberedd en sjusiffrig marknadsföring pott för de kommande sex månaderna.

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment

Han har också stora förhoppningar för företagets senaste hårddiskbaserad MP3-spelare, Zen Touch, som är knuten som en konkurrent till Apples populära iPod-enhet.

Zen Touch kommer med en 32-timmars batteritid, som Creative påståenden är tre gånger högre än för iPod. Som vissa versioner av iPod, också kommer med 20 gigabyte minne och en beröringskänslig kontrollpanel. Förväntas vara tillgänglig denna månad, är enheten förväntas detaljhandeln på US $ 269,99.

Enligt Sim, Creative inriktning att sälja en miljon enheter av sådana personliga digital underhållning (PDE) enheter varje månad i slutet av 2004, en ökning med mer än 200 procent.

PDE marknaden exploderar “, sade han.

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment