Apple drar Samsungs ursäkt uttalande från brittiska webbplats – men där är ersättare?

Apple har tagit bort sin domstol baiting Samsung uttalande från sin brittiska hemsida, efter att ha beställts av en domare för att försöka igen.

Företaget var ursprungligen; beställas i juli, att offentligt ange på sin webbplats att Samsungs tabletter inte kopiera iPad. Efter att ha misslyckats att upphäva beslutet om överklagande, satte Apple upp ett uttalande i slutet av oktober som betalat läpparnas bekännelse till den härskande, men ändå, insisterade Samsung var att kopiera den.

Föga förvånande, domstolen, beordrade Apple, på torsdag att sluta bryta sitt beslut, ta bort den felaktiga uttalande och sätta upp en kompatibel ett – denna gång på framsidan av sin brittiska webbplats, snarare än på en annan sida länkas från den första sidan.

Den icke-kompatibla uttalandet kom ner från webbplatsen på fredag ​​morgon, men det har ännu inte ersatts med en ordentlig förklaring.

Däremot har Apple publicerat en torr men domstol vänliga uttalande i brittiska tidningar.

“Apple försökte hävda att de följde lagens bokstav i det ursprungliga meddelandet … men det finns något som kallas andan i lagen också, och om du följer en och tummen näsan på andra, kan saker går fel, eftersom folk meddelande “patent expert Pamela Jones noterade på hennes Groklaw blogg.

Domarna är inte dumma. Inte för att jag tror på vad Apple har lydde lagens bokstav heller. Inte heller domaren i Storbritannien “, tillade Jones.” Det är aldrig okej att visa bristande respekt för en domstol, och advokater över alla andra bör ta ledningen demonstrera detta avseende.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik