BMW, Mercedes end “Titan” bilprojekt förhandlingar med Apple: Rapportera

Om du är bekant med Maps Apple, är den aktuella uppsättningen av bil programvara från Apple bekväm från get-go.

US att driva tech utgifterna i 2013, Framtidens teknik: Designad utomlands, tillverkad i U.S.?;U.S. “Block” skatteflykt reformplaner, förslag urvattnat, Gartner: Global PC transporter sjönk 10,9 procent i Q2

BMW och Mercedes moderbolag Daimler har slutade samtal med Apple över ett samarbete för sin interna “Project Titan” bil initiativ, rapporterar tyska affärstidningen Handelsblatt.

Duon sägs ha gått ifrån en affär efter att det inte går att komma till rätta med som kommer att äga uppgifter från kundernas körning. Apple vill bygga sin egen moln infrastruktur för Titan-projektet, sade att släppas av 2019, och biltillverkare inte vill ge upp den kontrollen.

Apple tar iPad Pro från nyfikenhet till “ja jag vill ha en” med 9,7-tums version, kan Apple prod kunder att köpa två iPhones,? IPhone SE börjar på $ 399, olåst, Hur får din iPhone eller iPad redo för iOS 9.3, Entry -nivå Apple Watch nu $ 299, Liam dekonstruerar, återanvänder, återvinner enheter, CareKit: att bygga personliga hälso apps, Gallery: lanseringsdagen höjdpunkter, iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Vad är skillnaden?

Rykten om Apples bil ambitioner startade 2015 med en rapport från Wall Street Journal. Den väl anslutna publikation rapporterade Apple har flyttat bilen projektet “engagerad” internt och planerar att visa en bil till kunder under de kommande åren. Vidare har Apple byggt ut sin CarPlay programvara i tredjeparts biltillverkare fordon.

Det är troligt Apple är ute efter att koppla ihop med en erfaren biltillverkare, eftersom den inte har några erfarenhet av att tillverka bilar. BMW sägs ha dragit bort från en affär i 2015, och Dailmer sägs ha dragit bort på senare tid.

: Apple anställer tidigare Tesla VP för “särskilda projekt”: Rapportera

Apple forskar ett äpple bil på en testplats i Silicon Valley, enligt testplatsen dokument visas förra året. Grannar också klagar bil buller runt anläggningen.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Tidigare i veckan rapporterades det ryktas “Apple Car” kan tillverkas i Österrike av BMW och Mini tillverkaren Magna.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

21 mars äpple händelse