Dimension Data partner upp med NextDC

Dimension Data har slagit sig ihop med NextDC att lägga till datacenter tjänsteleverantörens erbjudanden till sin växande företag portfölj.

Bara förra månaden, Dimension Data, samarbetar med företaget IT-konsultföretag Oakton, att utveckla gemensamma lösningar för att tilltala företag och statliga kunder.

Enligt det nya avtalet kommer Dimension Data kunna börja sälja NextDC s OneDC datacenter-as-a-service rack produkt eller bunta det med sin egen stack från någon av NextDC fem datacenter samlokalisering anläggningar över hela Australien. Fler anläggningar förväntas komma online under de kommande månaderna.

Detta partnerskap ger Dimension Data att förse våra kunder med state-of-the-art datacenter utrymme strategiskt beläget nära de fem huvudstäder, och förmågan att hantera både produktion och återställning i ett kostnadseffektivt sätt, “Dimension Data General Manager för datacentertjänster Peter Prowse sade i ett uttalande. “Vi kan också se de högsta nivåerna av tillgänglighet och affärsrörlighet.

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

NextDC vd Craig Scroggie sade att han tror att detta är början på en lång och framgångsrik relation med Dimension Data.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar