CDW förstärker Microsoft Office 365 migration tjänster SkyKick

Bortsett från omprogrammering användarens vanor, är den tid det tar flytta filer och historiska data de största problemen att flytta till en ny plattform eller program. För att ta bort detta hinder är CDW samarbetar med SkyKick att automatisera och förenkla omvandlingar till Microsoft Office 365.

Webbplanerare för att bedöma befintliga miljöer och få ett grepp om omfattningen av projektet, Migrations Sync för att flytta data; Outlook Assistant för att konfigurera e-post- och samarbetstjänster

Det gemensamma erbjudandet kretsar kring SkyKick tre produkter

SkyKick tjänst skalas för både små företag och (på senare tid) redovisar företaget stöder 250 till 10.000 användare. “Ny signatur har hjälpt hundratals kunder framgångsrikt migrera till Office 365. Vi är entusiastiska över SkyKick nya Enterprise Suite eftersom dess innovativa teknik ger oss större flexibilitet i utformningen av optimala migrations upplevelse för våra kunder och hjälper oss att förenkla hanteringen av migrationsprojekt” säger Chris Hertz, VD för IT-konsulter och managed service provider ny signatur, i ett uttalande.

CDW unfurls Mobile Enterprise App Store, CDW fördjupar Google relation

Företaget lösning fortsätter samma komponenter som anges ovan, men planeraren och projektlednings applikationer är mer robust och är avsedda att rymma flera domäner eller blandad miljö migreringar.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar