Dell Q1: Wild kort aplenty

Dells första kvartalet väntas ligga i linje med förväntningarna, men analytiker får antsy om företaget teknik efterfrågan bild.

Bolagets första kvartal kommer mitt i följande

Wall Street söker första kvartalets resultat på 46 cent per aktie på intäkter på $ 14,9 miljarder dollar. Analytiker räknar med Dell att slå förväntningarna samt dess utsikter för året.

En genomsökning av analytiker forskningsanteckningar avslöjar förtroende för Dell, men de flesta bedömare inser företaget fortfarande ett pågående arbete. Här är några vilda kort att fundera

demand. Stora företag och SMB står för 55 procent av omsättningen och 70 procent av rörelseresultatet. Om företagens efterfrågan faller så gör Dell,. Quest Software nästa? Dell har gått programvara förvärv glad för sent, men det behöver köpa en beefier företaget för att minska hårdvaru marginaler. Jefferies analytiker Peter Misek hävdade att Quest Software skulle vara en logisk inköp för att spetsa Dells moln strategi,. Kostnader PC komponenter. Barclays analytiker Ben Reitzes noteras att Dells intäkter kan vara under tryck. Bruttomarginalen kommer att påverkas som DRAM och priser panel ökat ännu har hårddisk sjönk. “Ser fram emot, tror vi bruttomarginaler kan förbli pressade given PC kostnad har spårat högre för sent,” sade Reitzes,. Server uppgraderingar. Stifel Nicolaus analytiker Aaron Rakers sade i ett forskningsprojekt notera att Dell har en time-to-market bly på de senaste Intel Romney-baserade system. Dell ska se stark efterfrågan, efterfrågan Utbildning:.. “Allmänheten vertikala förblir i fokus för potentiell försvagning – svarar för omkring 26% av både inkomster och vertikal rörelseresultat Vi tror investerare kan allt ifrågasätta en accelererande trend mot iPads används i K-12 utbildning framöver “, säger Rakers,. Vad kan Dells förvärv producera? Dell har förvärvat Wyse, Force10 och AppAssure. Analytiker verkar mest intresserade av Force10 och nätverksutrustning försäljning framöver.

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Windows 8 kommer att “svika” Analytiker skär prismål på HP, Dell, Dell Ultrabook försäljningen bättre än väntat: Vem behöver en tablett trots allt, Dell köper Gör Technologies: Tre förvärv under fyra dagar

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar