Dell, Telefonica lanseringen hela Europa 3G Windows PC bunt

Efter Dells, maj lanseringen av den europeiska NetReady, affärshårdvaru och mobil-anslutning bunt, det utvidga erbjudandet till nya betesmarker.

Oavsett hur Dells gå privat saga visar sig, företag köpare behöver veta att saker och ting kommer att förändras. Här är vad du behöver veta innan avtryckaren trycks in på ett köp.

Enligt Dells NetReady varumärke, kan de europeiska företagen köper Dell Windows 7 och Windows 8-datorer från sin XPS, Latitude, Dell Precision och Inspiron märken som kommer med ett M2M SIM-kort från Telefonica ombord, som ger tillgång till operatörens 3G-nät i 29 länder i Europa .

Den NetReady bunt, som inkluderar Qualcomm 3G Gobi chips, kan nu installeras på datorer i Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Nederländerna, Sverige, Norge, Finland, Schweiz, Polen och Tjeckien. (Från början var NetReady endast tillgänglig i Spanien, Storbritannien, Tyskland, Tjeckien och Irland).

Dell samarbetar med Telefonica att ge bärbara datorer pay-as-you-go mobil dataåtkomst i Europa, IDF 2013: Dell visar upp nya Venue tablett som kör Windows 8.1, Telefonica att slå på Movistar 4G denna vecka, dela erbjuda data ersättning

Medan tjänsten är tänkt att erbjuda bekväm betalning kopplat till kontohavarens kreditkort, och ett sätt för företag att styra datakostnader (exempelvis blockera vissa adresser och begränsa nedladdningar), inte tjänsten inte billigt.

De priser strukturer som erbjuds inkluderar Europa 5 planen och en taxa bredare täckning kallas Europa 29 planen.

Europa 5 Planen gäller för Storbritannien, Irland, Spanien, Tyskland och Tjeckien, med priser som börjar på £ 0,69 för 30 minuter med en 10 MB uppgifter mössa, stiger till £ 2,19 i 24 timmar med en 200 MB mössa. En vecka skulle kosta £ 7,69, som erbjuder 500MB, medan en månad täckning på en 1GB gräns skulle kosta £ 14,57. Skattesatserna gäller för affärsanvändare som reser mellan någon av de fem länderna.

Europa 29 plan, som erbjuder 3G tillgång i hela Europa, kostar tre gånger mer än Europa 5 planen, som börjar på £ 2,59 i 30 minuter på en 10 MB mössa, medan 24 timmars täckning på en 200MB gräns skulle kosta £ 8,95. En månad täckning på en 1GB mössa skulle kosta £ 51,45.

NetReady finns redan i USA, medan Telefonica planerar att utvidga sin NetReady täckning till Latinamerika.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Vidare läsning