E-post mani: Varför alla vill vara din inkorg?

För en meddelandemedium som är enligt uppgift död, visst finns det ett stort intresse i e-post i dessa dagar.

Varför? E-post är den stickiest applikationer. För webbplatser som AOL och Yahoo, kan e-post enbart hålla användarna i vecket. Enkelt uttryckt kan man inte ha en massiv skalbar topp 5 Web egendom utan e-post. Visst kommer en del människor säga e-post är död – för att ersättas med Tweets, livs bäckar och andra mer aktuella meddelandesystem – men verkligheten är de flesta av oss e-post dagligen och kommer att fortsätta att använda den.

Nämligen

Läs mer om “E-post mani: Varför alla vill vara din inkorg” på hemsidan.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Facebook kommer sannolikt att rulla ut sin e-post stora planen måndag och det kan vara ett företag spel, en Gmail mördare eller något däremellan med Office integration,. AOL detaljer Project Phoenix att visa upp sin inkorg översyn,. Yahoo tillkännager en ny beta att uppdatera sin e-post,. Gmail lanserar prioriterad inkorg,. Hotmail har stadigt rullat ut nya funktioner.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september