Alienware M11x “gaming netbook” redo för pre-order på $ 799

Dell spel arm introducerar några heft i pipsqueak värld netbooks med sin M11x systemet, som infördes vid CES ett par veckor sedan. Alienware kommer inte kalla den bärbara datorn i “n” ord, men det är klart att marknadsföra det till de som hittar den vanliga Atom-baserade bärbara saknar förmågan att spela spel mer visuellt komplicerade än Solitaire.

Även om M11x kommer inte att vara tillgänglig förrän den 1 mars har Dell valt att låta folk förbeställa maskinen på sin webbplats. Basen config är prissatt till $ 799, vilket inkluderar en Intel Pentium SU4100 1,3 GHz processor, 2GB DDR3 RAM, en 160 GB hårddisk och Windows 7 Home Premium. Mest anmärkningsvärt är det nya nVidia GeForce GT 335M grafikkort med 1GB grafikminne, som kommer att driva 11,6-tums LED-bakgrundsbelyst display. Dell hävdar att M11x kommer att leverera “grafik kraften i en 15-tums bärbar dator i ett 11-tums formfaktor.”

Uppgraderingar inkluderar en beefier Core 2 Duo SU7300 CPU för $ 100 mer, 2GB mer RAM-minne för en extra $ 50 (eller 8 GB totalt för en jättestor $ 350 extra), och större hårddiskar (250GB, 320GB eller 500GB) eller en 256 GB SSD-enhet för en svindlande $ 570 mer. Färgval inkluderar svart eller silver, och som är Alienwares sätt kan du välja olika färgalternativ för systemets LED-belysning.

Kommer det att spela Crysis? Förmodligen till ett belopp av 50 bildrutor per sekund vid höga inställningar. Tills det jämföras med tredjeparts granskare vi inte kan vara säker på detta påstående, men du måste ge Alienware lite kredit för att ändra på Windows-baserade låg kostnad laptop. Betyder det att du ska köpa en till ett pris där du kan få en 14-tums eller 15-tums bärbar dator för samma pris? Låt oss veta i Talkback sektionen.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet