Anpassade telefonnummer hjälp åtgärd marknadsföring

Hur många gånger har du besökt ett företags webbplats, som behövs för att ringa någon för en djupare diskussion eller ställa en fråga, och misslyckades med att hitta någon form av telefonnummer för att göra det?

Min reaktion: FAIL.

Detta är en av mina största bästa peeves, och det är ett garanterat sätt att skicka människor som besöker din webbplats rakt in i öppna armar av dina konkurrenter.

Så, om ditt företag söker efter ett bättre sätt att knyta ihop sin webbnärvaro och vanliga telefonsamtal, kanske du vill kolla in Ifbyphone.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Företaget säljer en tjänst som gör det möjligt för små företag att skapa anpassade telefonnummer som hjälper till att göra en bättre förbindelse mellan din “verkliga världen” marknadsföringsinsatser, till exempel mun till mun, och den trafik du kan generera på webben och via sociala medier .

Tjänsten låter SMB skapa siffror anpassad telefon som kan kopplas med vissa marknadsföringskampanjer, som kan enbart förknippas med din webbplats eller användas slumpvis i tryckta medier för att spåra leads. Det låter din försäljning och marknadsföring team spåra all denna verksamhet via en webbinstrumentbrädan, ger mycket mer insyn i de effekter som olika reklaminsatser kan ha. Eller, för den delen, att hjälpa nära erbjudanden som behövs bara en liten extra knuff från en människa på en telefon.

“Under de senaste 15 åren har det skett en rusa till webben, vilket är väl motiverat. Är Utmaningen att det finns många typer av företag som inte kan avsluta affärerna över Internet …. men folk kommer att köpa saker om du sätta någon på telefonen och har någon prata med dem “, säger Irv Shapiro, vd för Ifbyphone, baserat i Chicago.

Olika forsknings statistik som citeras av Ifbyphone tyder på att 43 procent av alla sökrelaterade “omvandlingar” kräva ett telefonsamtal för att få dem stängda. (Den fullständiga infographic är i slutet av detta inlägg.)

Genom att använda Ifbyphone nummer kopplade till specifika sökord, kan SMB få en bättre känsla för vilka som fungerar – och som inte gör det. Ditt företag kan styra inkommande samtal oavsett mode gör bäst för ditt företag.

Den typiska Ifbyphone kund genererar årliga intäkter på mellan $ 1 miljon och $ 100 miljoner dollar, uppskattar Shapiro. Det kostar $ 50 per månad för att skapa ett konto och sedan varje nummer kostar $ 2 per månad att hyra. Företaget kommer också att styra inkommande samtal till en virtuell call center för en högre avgift, om företaget inte har resurser för att stödja inkommande samtal.

För mer information om de mest effektfulla lead generation ansträngningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela