Apple säljer nu SIM-free olåsta iPhone 6s, 6s Plus i US

Funderar du på att köpa en olåst iPhone 6s eller 6s Plus utan SIM-kort och välj din operatör på vägen? Du kan göra det nu genom webbutiken Apple Store i US anteckningar 9to5 Mac.

IPhone 6s ger stora förbättringar jämfört med iPhone 6 i form av prestanda, kamera kvalitet och den nya 3D-Touch-teknik.

Hittills Apple krävs att du väljer din operatör modell när du köper den senaste iPhone. Det innebar att telefonen skulle vara aktiverad på nätoperatören du valde vid köptillfället och skulle också inkludera ett SIM-kort.

Det är bra för folk som är nöjda med sin bärare och egentligen inte planerar att byta.

Det är inte så bra för affärsglobetrotters som plockar upp lokala SIM-kort under sina resor, vilket ofta mycket billigare än alla internationella röst- eller dataplaner som tillhandahålls av amerikanska flygbolag.

Naturligtvis, räkna med att betala fullt pris för din nya iPhone, som börjar på $ 649 för basen iPhone 6 och toppar ut på $ 949 för en 128 GB iPhone 6s plus. Den olåsta modellen fungerar med en nano-SIM från alla de fyra stora amerikanska flygbolag.

Det verkar inte mig – eller åtminstone jag inte kunde hitta omnämnande av det – att SIM-fri upplåsta iPhones kan köpas via Apples iPhone uppgraderingsprogram.

Du kan dock finansiera enheten via PayPal Credit på 12,99 procent eller välja en ny Barclays Visakort med Apple belöningar som bär en ettårig, räntefritt promo period för nya inköp totalt $ 499 till $ 998.

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Apples misslyckades mode chansning

recension