Dell Secureworks lanserar hot upptäckt managed service

Dells informationssäkerhet enhetsSecureWorks meddelade tisdag tillgängligheten av Advanced Endpoint hot Detection (AETD) managed service inom sitt hot tjänsteportfölj.

Secureworks “hot tjänsteportfölj omfattar redan Managed Advanced Malware Protection (MAMP) service och riktade hot jakt service.

För att kunna leverera den hanterade AETD tjänsten är Secureworks använder sin Endpoint Threat Intelligence-teknik i kombination med kimrök från Bit9, en slutpunkt hot upptäckt plattform.

Endpoints såsom bärbara datorer, stationära datorer och servrar övervakas i realtid för tecken på skadlig cyber aktivitet. Om risker identifieras Secure mobiliserar infanteriet, annars hänvisade till företaget som dess elit Counter Threat Enhet Special Operations experter.

Dell lossar massa datacenter uppgraderingar, lag med Red Hat på Openstack, Microsoft och Dell tecken Android, Chrome OS patent avtal, Dell föra Compellent har till mitten nivåer förvarings syftar till APAC, Dell, NetSuite partner upp som PC-tillverkaren snurrar mot företag

Tyler Winkler, chef för försäljning och marknadsföring för Dell Secureworks, sade några av de allvarligaste cyberbrott hittills är ett resultat av organisationer som har en eller flera av sina ändpunkter äventyras

Cyberbrottslingar fortsätter att finslipa sin taktik och förfaranden, så att de kan undvika många av dagens cyber försvar. Därför är det viktigt att organisationer använder omfattande och robust nätverkssäkerhet, liksom “alltid på” 24×7 Endpoint Security.

Dell har sprider sin ställning som en föregångare PC-tillverkaren som för sent. I februari utökade företaget sin, partnerskap med NetSuite, få tillgång till NetSuite molnbaserade affärssystem och utökar sitt företag utöver den PC-byggnaden verksamheten.

Dell knäppte upp Secure under 2011 för att stärka sin programvara line-up. Då Secure uppgift behandlas 13 miljarder cyber händelser per dag, ett nummer som har sedan skjutit i höjden till 70 miljarder.

Med tisdag lansering av managed service, Secureworks sade CTU laget och Counter Threat Platform har nu en massiv räckvidd kan korrelera, analysera och kondense uppgifter hot till meningsfull intelligens. Den AETD Tjänsten finns för närvarande i Nordamerika och kommer att finnas tillgänglig i EMEA i den senare delen av Q2.

 rapportering

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar