Displayanalys: Samsung Galaxy S7 och S7 Edge topp Note 5 för bästa resultaten smartphone display någonsin

Förra sommaren Display utfört omfattande tester på de senaste smartphones och tilldelades Samsung Galaxy Note 5 titeln bästa smartphone display någonsin. Samsung meddelade nya Galaxy S7 och S7 Edge denna vecka och Displaytestresultat från tidiga produktionsenheter visar finns det en ny mästare med den bästa smartphone display.

kongress 2016 mobila världen

Medan Samsung Galaxy S6 har en otrolig uppvisning, Dr Raymond Soneira s tester revealas att Samsung förbättrats avsevärt den maximala ljusstyrkan. Testresultaten visar den maximala ljusstyrkan är 24 procent högre än Galaxy S6. Kontrasten och kontrast rating för hög omgivningsljus har också förbättrats.

Medan anmärkning 5 välsignades med den bästa smartphone displayen i cirka sex månader, matchar Galaxy S7 eller bryter nya poster i smartphone skärmprestanda för: Högsta Absolute färgåtergivning (1,5 JNCD), Högsta Peak ljusstyrka (855 nits), Högsta Kontrast Betyg i omgivande ljus (186), Högsta Skärmupplösning (2560×1440), Högsta (oändlig) Contrast Ratio, och minsta ljusstyrka Variation med Betraktningsvinkel (28 procent).

Den viktigaste differentieringen mellan not 5 och Galaxy S7 är det faktum att mindre 5,1 tums skärm på Galaxy S7 innebär att displaykomponenter skars ned med 20 procent, samtidigt som den levererar samma maximal ljusstyrka.

Några intressanta artiklar som beskrivs i Display analysen inkluderar personlig automatisk ljuskontroll, prestanda med polariserade solglasögon, och den alltid påslagna visningsläge.

Den nya ljuskontroll funktionalitet lagrar ljusstyrka som du väljer för olika ljusnivåerna. Det lär när du flyttar in i dessa ljusmiljöer och sedan anpassar sig till inställningarna och inte de tillverkaren tycker är bäst för dig. Jag har kämpat ljusstyrka med LG smartphones och ser fram emot denna sed ljusstyrka på nästa Galaxy Note enhet.

Med vissa smartphones, jag måste ta av mig solglasögon för att ta bilder i liggande format som har resulterat i flera missade skott i det förflutna. Jag lärde mig att Samsung orienterar dess polarisator (installeras för att minska skärmens reflektions av omgivande ljus) i 45 graders vinkel så att displayen är synlig i antingen stående eller liggande läge. Denna inriktning finns på Galaxy S7, S6, och not 5 rader.

Andra smartphones, särskilt Nokia Lumia linje, har haft ständig visningslägen som ger så grundläggande information (tid, datum, meddelanden) i vänteläget. Galaxy S7 har vissa framsteg i det här läget, inklusive att vända den här funktionen när telefonen är nedåt eller när den känner ett slutet utrymme, såsom en ficka eller handväska. Displayen uppdateras en gång i minuten för både innehåll och ljusstyrka.

Samsung lanserar Galaxy S7, S7 kant: Är det värt en uppgradering, Lenovo lanserar tablett som syftar till företagsanvändare, HP lanserar Elite x3, en business-class Windows 10 phablet, Senaste high-end Ubuntu telefon kommer att finnas tillgänglig globalt, LG G5? vs Samsung Galaxy S7: Vilken är det nya flaggskeppet Android smartphone, Huawei lanserar ny MateBook 2-in-1 PC, Samsung utrustar 360: Kan det ge virtuell verklighet ett företag vinkel, Cisco domstolsverkets mobila nätoperatörer med nya plattform? ; När alla smartphones är identiska och nästan gratis, bara tjänster materia, Mobile World Congress

Display konstaterar att effektförbrukningen hos displayen på S7 linjen är densamma som S6 linje, men med en 18 procent större kapacitet batteri du kommer att se bättre batteritid ur Galaxy S7 enheter.

Om du letar efter den absolut bästa smartphone display, med några mycket avancerad teknik och alternativ personalisering, du kan inte slå Samsung Galaxy S7 och S7 Edge.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet