DUI: Driving Under influensa?

Enligt den brittiska Press Association, kan köra med en kall vara så illa som att köra berusad på fyra dubbla whisky drycker.

Dessa data kommer från försäkringsbolaget Young marmelad (ja, det är faktiskt namnet på en verklig försäkringsbolag i Storbritannien, inte ett diskotek låt eller en frukost gelé), som experimenterade med med svart box-tekniken, som visar att sjuka förare var sämre vid kurvtagning , bromsning, reaktionstid, och körning vid lämpliga hastigheter. Liknande data har också bekräftats i södra Wales vid Cardiff University vanlig förkylning Unit.

Körning svårighet är inte ens tillskrivas kall medicin, är det bara för att vara sjuk med en förkylning har en negativ effekt på en persons humör, koncentration och dom. Nysningar och hosta också kan orsaka skakningar, och kan orsaka ögon att pressa stänga ofrivilligt, och vatten, som påverkar förarens förmåga att hålla sina ögon på vägen där de hör hemma.

Även om det inte finns några hårda data om exakt hur många olyckor per år orsakas under körning under påverkan av influensa eller förkylning, är antalet uppskattas vara hög.

Med tanke på att det finns också en hel del människor där ute kör berusad, textning under körning, eller körning medan dåsig, och att det är relativt mörkt ute på tidiga timmarna och att väderförhållandena kan inte vara så stor vid den här tiden på året, gör din bäst att stanna hemma om du har en förkylning, eller åtminstone hålla utkik efter andra förare som kanske inte är i bästa form för att vara på väg.

Här hoppas du webbplatsen Hälso läsare alla njuter av inledningen av det nya året samtidigt vistas säker, varm och väl!

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september