EMC, Intel laget upp på molnet säkerhet, efterlevnad

Vid en medieträff i San Francisco på måndagen, innan årets RSA Conference, att chefer från olika företag detaljplaner utnyttjar Intels nya Westmere bearbetning chip, som kommer att innehålla en ny plattform kallad Trusted Execution Technology (TXT).

Idag är de flesta organisationer har liten eller ingen synlig på vad som inträffar inom infrastrukturskikt moln, vilket gör det omöjligt att kontrollera deras säkerhet, “Pat Gelsinger, VD och Chief Operating Officer för EMC: s informationsinfrastrukturprodukter, sade i ett uttalande.

Tillsammans är våra företag visar att interna och externa moln kan vara synliga, mätbara och rapporter för säker hantering av företagets viktigaste affärsprocesser.

För mer information om denna berättelse, läsa EMC, Intel laget upp på molnet säkerhet, efterlevnad på webbplatsen Asien.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin