En annan AT & T Hagel Mary passera för T-Mobile: Samriskföretaget

Ge AT & T och Deutsche Telekom Fotograf: Företagen säkert att försöka hitta alla möjligheter att stänga köpet av T-Mobile. Nu företagen funderar ett joint venture som skulle skapa ett nytt trådlöst nätverk.

Enligt Wall Street Journal, AT & T och Deutsche Telekom har talat om att samla nättillgångar i ett joint venture. Med tanke på att tillsynsmyndigheterna kommer sannolikt att krossa AT & T: s bud på T-Mobile, kan ett joint venture vara ett bra slut springa.

Detta joint venture backup plan skulle ge båda företagen spektrum och hålla T-Mobile som en konkurrent.

Detaljerna här kommer att vara avgörande, men det är inte som det inte finns prejudikat för trådlösa joint ventures. Verizon Wireless är ett joint venture mellan Verizon och Vodafone. I Storbritannien, Orange och T-Mobile bildat ett joint venture.

Det är oklart var AT & T och T-Mobile saga kommer att gå, men det kommer att bli en februari domstol datum med det amerikanska justitiedepartementet innan joint venture planer utarbetas.

FCC vrider kniven i AT && T bröst och kritiserar “falska påståenden” över förvärv av T-Mobile

AT & T: Är T-Mobile ansträngning värt besväret?

Justice Dept “ivrig” att ta AT & T till domstol, vilket förhindrar T-Mobile fusionen, T-Mobile: Finns det en plan B utan ett AT & T försäljning, domare sätter provdatum för AT & T antitrust rättegång februari nästa år

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

FBI syftar till att blockera AT & T: s T-Mobile köp: Nedfallet; Sprint hoppar ombord med DOJ, filer passa mot AT & T, T-Mobile, varför AT & T: s argument för T-Mobile affär tillbaka den i ett hörn, sju amerikanska delstater band tillsammans mot AT & T , T-Mobile fusionen

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip