Google uppdaterar Resa Buntar för väg krigare som använder Inbox

Google kan ha gett mig en annan anledning till att använda sin inkorg app istället för Gmail: Företaget har förbättrat sin Resa Paket funktionalitet.

Kan Googles inkorg appen göra mitt liv lättare? Visst, men det verkliga testet är att kasta ett par hundra meddelanden på det och se vad som händer.

Resa Buntar för inkorgen rullas ut i juni, men jag fastnade med min beprövade reseplanerare: TripIt. Det främsta skälet var att TripIt gjort det enklare att dela affärsresa information med min familj så att de skulle lätt veta var jag var vid en viss tidpunkt. Nu, Resa Buntar i inkorgen är delbara med ett enda tryck.

Google meddelade den nya funktionen på måndag för användarna inkorgen säger uppdateringarna kommer att rulla ut under denna vecka.

Andra trevliga tillägg inkluderar ett sätt att lägga till e-post till en resa och visa trippinformation offline, praktiskt för platser där anslutning är prickig, inte är kompatibel med din telefon eller helt enkelt kostar för mycket vid roaming.

Trip Bundles stöder också ett bättre sätt att bifoga flera bilder från en telefon med hjälp av appen Inbox.

En stor del av resan information bör redan vara synlig i Google Nu, så om du är som jag och har inte tagit steget till inkorgen, kan du fortfarande se relevanta reseuppgifter på Google Nu-kort, få påminnelser för flyg och så vidare.

Ändå fortsätter jag att höra mer och mer positiva kommentarer om Google Inkorgen och jag har några kommande resor planerade. Kanske är det dags att ge Inbox en titt.

? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Box integreras med Google Dokument, Spring

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

? Artificiell intelligens, Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, Cloud, Box integreras med Google Docs, Spring, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre